Search this site powered by FreeFind
:: What we do

Az Medialane International versenyek gyozteseinek kínált, Egyesült Királyságbeli eseményeket tartalmazó, csúcsminoségu jutalomcsomagok vezeto specialistája. Megfizetheto áron állítunk össze izgalmas jutalomcsomagokat az Egyesült Királyságba utazó gyozteseknek, hogy megnézhessék a legjobb muvészek hangversenyeit éloben, vagy pedig láthassák sporthoseiket versenyezni a British Grand Prix (Brit Nagydíj), Premier és Champions League Football (Futball Premier Liga és Bajnokok Ligája), valamint a Wimbledon és a British Open Golf (brit nyílt golf) eseményeken.

Az MI kizárólagos forgalmazója a híres Party In The Park (Összejövetel a parkban) és a „Capital” Christmas Live („Capital” Élo Karácsony) eseményeknek.

Ugyanakkor a Westwood One anyag kizárólagos európai képviseloi is vagyunk. Eloadások, sport és szórakoztató programok széles skáláját kínáljuk, és rendelkezünk a 2004. február 8-án Los Angelesben tartandó ez évi Grammy Awards (Grammy díjkiosztás) kizárólagos rádióközvetítési jogaival. A Medialane a következoket biztosíthatja más állomások számára: bejutás a musor fopróbáira, kizárólagos közvetítési jogok, interjúk a jelöltekkel, elozetes megtekintési csomagok és stúdióhasználat Los Angelesben. A csomagot az állomás igényeinek megfeleloen alakítjuk ki.

A Westwood One hangversenyek éloben sorozata mind új, mind már hírneves muvészek széles választékát kínálja. A Medialane kínálhatja Önnek a hangversenyek egyenkénti vagy folyamatos sorozatonkénti megvásárlásának a lehetoségét is. A jelenleg hirdetett muvészek felsorolása megtalálható ebben a csomagban.

Szórakoztató csomagjaink magukban foglalnak új interjúkat mai filmsztárokkal, amint legutóbb bemutatott filmjeikrol beszélnek.

Media Lane International, +44 (0)1371 871929, contact@medialane-international.com